"HIX KONYHA" > 2002.11.24. 02:31:01-kor írta:
Szia Orsi!
> Van a melyhutobe
> 20 kg vaddiszno hus... Mit csinaljak vele?
> Milyen fuszereket hasznaljak?
Vaddisznokolbasz,
A vaddisznohust (vegyunk alapmennyisegul 10 kg-ot) ledaraljuk, majd ehhez
daralunk kb. 2 fej fokhagymat. Izles szerint sozzuk (kb. 30 dkg), hozzaadunk
pirospaprikat es torott borsot. Nagyon jol osszedolgozzuk. Ezutan vekonybel-
be toltjuk, tuvel a belet megszurkaljuk, majd szellos helyre akasztjuk, es 2 na
pig
allni hagyjuk. Ekkor a fustolobe visszuk, es lassan kb. 2-3 napig fustoljuk meg
:
Vaddisznoszalami,
A kb. 10 kilonyi hust ledaraljuk, hozzaadunk 2 fej fokhagymat (lehetoleg ezt
is
daraljuk le), pirospaprikat, torott borsot, 3-4 dkg daralt komenymagot, es kb.
30
dkg sot. Nagyon jol osszedolgozzuk. Valamennyi csaszarhust is daraljunk
hozza, hogy ne legyen nagyon szaraz. Ha a massza elkeszult, vastagbelbe
toltjuk, a belet tuvel megszurkaljuk, majd 2-3 napi szellos helyen valo tarolas
utan szepen felfustoljuk. Nagyon soka elall.
Üdv
Eva
|
Sziasztok!
Talan mast is erdekel rajtam kivul, ha valakinek jol bevalt, fincsi
szaloncukor receptje van, kerem szepen, ossza mag velem ezt a tudomanyt.
Csomagolastechnikak is erdekelnek.
Elore is nagyon koszonom, sziasztok: Andrea.
|
Szia!
Gyerekkoromban anyukam keszitett csokoladet hazilag. Sajnos nem emlekszem
a pontos aranyokra, de szerintem a padlason megvan valahol. A napokban
megkeresem es elkuldom.
Udv: Rea
>Udv mindenkinek! Nem tudom hogy tudna-e segiteni nekem valaki. Eddig
mindent me
>gtalaltam a neten amit kerestem, de ket ,,titok''-ra nem sikerult
rabukkannom.
>Az egyik:hogyan kell igazi svabszalonnat kesziteni. A masik:csokolade
keszites
>hazilag. Ha valaki megosztana velem a tudasat akkor nagyon boldog lennek!
Kosz
>onettel:Csaba
>
|