Szia! Van tapasztalatotok már vele? Ugyanis én most botlotam bele, és azt állit
ja akitől hallottam róla, hogy a minősége olyan, mint a Zepteré vagy
az AMC-é!
A dolog érdekel, de szeretnék utánajárni egy kicsit jobban! nem akarnék 55 e hu
f-ot kiadni csak ugy láttatlanba!
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 3e70deec.adsl.enternet.hu)
|
Képviselo fank
Hozzavalok:
20 dkg zsír, 20 dkg liszt, 20 kanál víz, 8 egész tojás.
A zsírt a vízzel felforraljuk, belefozzuk a lisztet ,picit hutjuk ( 5-perc).
Eloszor 4 tojást ,majd a tobbi 4-et is beletéve jól elkeverjuk.
Kivajazott és lisztezett tepsibe rakjuk (kanallal 1-1 kupacot), forrora
elomelegített sütoben sutjuk.
Vigyazat! Egy gaztepsibe max. 9 db. kupac keruljon, mert megno!
Kb. 20 perc a sutési ido ,ha aranysárgára sult ,nyitott ajtónál kb. 5 percig
szárítjuk ,mert összeeshet.
Krém:
Vanilia pudingot 1dl vízben feloldunk és 2dl forrovízbe ontve megfozzuk ,
3-5 kanál cukorral.
3 tojás fehérjét 3 kanál cukorral és egy vaniliáscukorral, csipet sóval
habbáverünk és a forro pudingba keverjük, mindaddig a puding a tuzon
marad ,amig teljesen el nem keveredett.
Ha a tészta teljesen kihult félbevágjuk , akkor tesszük bele a hideg krémet.
|