Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1794
Copyright (C) HIX
2004-06-22
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 re: Sajtleves (mind)  13 sor     (cikkei)
2 Pacolt marhaszelet (mind)  8 sor     (cikkei)
3 Re: sajtleves (mind)  18 sor     (cikkei)

+ - re: Sajtleves (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

>Sajtleves 1 - aminel nem egeszen ertem mikor teszed bele a levesbe a 
sajtot?
 >Talan besamelnel gondoltal ra?

Kedves bojti,

Köszi a figyelmeztetést, nem vettem észre, hogy kimaradt.
A sajtleveseknél általában a sajtot a tányérba reszeljük és úgy merjük 
rá a levest. Ez alól a Toulose-Lautrec módra a kivétel, ott belefőzzük.

Üdv:
István
www.szekelyistvan.hu
+ - Pacolt marhaszelet (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok Konyhasok!

A minap vettem az Auchan-ban egy pacolt marhaszeletet. Nagyon izlett. 
Valamilyen borsos, vegetas, olajos szoszban uszott. Meg tudna nekem vki 
mondani, hogy milyen pacrol van szo, mi van benne?

Koszi,
Mik
+ - Re: sajtleves (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Hello,

> Felado : 
> van egy recept - Saj tleves1 - aminel nem egeszen ertem
> mikor teszed bele a levesbe a sajtot? Talan a besamel-nel gondoltal
> ra? Sajnos nem emlited meg sehol...lehet hogy en nem ertek valamit?
> udv bojti

en is ebbe a problemaba utkoztem bele, amikor ezt a levest 
csinaltam most hetvegen. A masik az volt, hogy mennyi lisztet es 
vajat kell felhasznalni a besamelbe. 

En gouda sajtot reszeltem bele, es amikor mar forrt a leves 
akkor. Sajnos nem olvadt el benne teljesen. Valoszinuleg nem 
mindegy, hogy milyen sajtot teszunk bele, es mikor. Azert finom 
lett a leves :)

Norbi

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS