<color><param>0100,0100,0100</param>Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem fondukesziteshez.
Rendeztunk egy fondu partit, de csunyan felsultem vele 8-(
A recept szerint kikentem az edenyt fokhagymaval, bele a bort es
a palinkat, felmelegitettem, majd bele a reszelt sajtokat, 30 dkg
Pannonia, 30 dkg Trappista, 30 dkg Pasztor sajt (fustolt). Lisztet
nem tettem bele (mert nem volt itthon 8-), nagyon kezdo
lakastulajdonosok vagyunk).
Csakhogy a sajt nem olvadt rendesen fel, hanem egy nyulos,
gumioszeru masszava allt ossze, es hiaba melegitettem jobban,
nem segitett. Aztan kiprobaltuk csak Pannoniaval es Trappistaval
is, de az sem lett jobb 8-(. Legalabb a kutyus orult...
Segitsetek, hol lehetett a baj, mert a fondut szeretem es szerettem
volna magam elkesziteni.
Elore is koszonom, remelem a kovetkezo kiserlet jobban sikerul.
Valaszokat maganba legyszi, mert a konyha nem jar, a matav
news szervere meg nem mukodik es nem tudom olvasni a
hircsoportokat.
Nandi
|