Hello!
Az utobbi evekben aposom hazilag gyartott kolbaszainak egy resze egy ido utan b
elulrol feheredni kezd. Foleg a vastag
kolbasz, de a vekony is. Olyan, mintha a paprika eltunne belole. Az ize is megv
altozik. Biztos, hogy nem keveresi vagy
sokivalasi problema. Masok is tapasztaltak mar, es eddig a kovetkezo lehetseges
okokat hallottam:
- a paprika minosege nem jo, es valami miatt kifakul.
- avasodas, lehet hogy a hus minosege nem jo, talan tul nagy a viztartalma.
Kerdeznem, hogy van-e aki biztosat tud arrol, hogy mi ez es hogy lehet elkeruln
i.
Norbi
|
Ismerosom godjat tolmacsolom
> Fordítom a német recepteket, s a fordítás tényével nincs is semmi bajom,
> azonban egyes anyagok fordításakor mit sem segít a német tudás,
> ha azt az anyagot nem ismerem.
> Kérem, aki tudja írja meg, hogy a következők micsodák,
> illetve minek felelnek meg.
> Gorgonzola-Kese
> Appenzeller Kese
> Greyerzer Kese
> ez mind valamilyen sajt, de milyen, mi felel meg neki itthon.
> Creme fraiche
> Kalbs found
köszi előre is
Tamás
|