Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1521
Copyright (C) HIX
2003-06-18
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: Padlizsankrem (mind)  17 sor     (cikkei)
2 Keresek egy receptet!!! (mind)  8 sor     (cikkei)

+ - Re: Padlizsankrem (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Szia Zsuzsi,

A padlizsán krémet én úgy készítem, hogy a sütőbe megsütöm a padlizsánt, megtis
ztítom ,
villával összetöröm amíg még meleg, és hagyom kihűlni.
Veszek egy fej hagymát és kis reszelőn lereszelem és a kihűlt padlizsánhoz tesz
em.
Majonézt készítek egy tojás sárgájából kicsi mustárral és fokozatosan olajat te
szek hozzá.
( ezt készítheted üzletből vett majonézzel is) A kész majonézhez egy kis tejszí
nt is szoktam hozzá adni.
Mint ezt összekeverem borssal, sóval ízesítem. Ez egy erdélyi eledel és nekem e
z a kedvencem.

Üdv Kriszti

(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 195.228.69.22)
+ - Keresek egy receptet!!! (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Keresem a "NYULCOMB VOROSBORRAL VAJASTESZTAVAL" c. receptet, amely
valamikor tavasszal itt a HIX konyhan volt olvashato. Koszcsi: VIC



Ez a level virusellenorzesen esett at!

This message was checked against viruses!

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS