Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX OTTHON 492
Copyright (C) HIX
1996-02-24
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: *** OTTHON *** #491 (mind)  21 sor     (cikkei)

+ - Re: *** OTTHON *** #491 (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Hi!!
> =======================================================
> Felado : Riesz Ferenc
> E-mail :  +Hungary 
> Temakor: rantott ananasz ( 6 sor )
> Idopont: Thu Feb 22 03:38:10 EST 1996 OTTHON #491
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
> 
> Az ananaszos pizzarol jut eszembe: az ananaszkarikakat
> suru palacsintatesztaba martva meg is lehet sutni, nagyon finom !
> Termeszetesen itt is fontos, hogy az ananasz minel szarazabb
> legyen.
> 
> Feri
Feri utan szabadon .....
Erroel a receptroel jutott eszembe es el is kueldoem Nektek egy hasonlo 
etel az Alma pongyolaban receptjet.
Ugy, mint foent, csak ananasz helyett keresztben karikara vagott almat 
kell hasznalni, miutan megsuelt en meg szoktam szorni cukorral, 
esetleg fahejjas cukorral is
Jo hetveget Laci  ER,D

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS