Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX OTTHON 402
Copyright (C) HIX
1995-07-03
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: Kaposzta-ugy (mind)  6 sor     (cikkei)

+ - Re: Kaposzta-ugy (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Amennyire tudom, a kaposzta-szag ugy jelentkezik, hogy 8 percnel tovabb 
fozik (ez az egesz kaposzta-csaladra all, pl. broccoli). A szag kemiai 
neve kenhidrogen, - meg se' mondom, mi masnak adja me'g ez a gaz a 
tipikus szagat. En is lelkes hive vagyok a nyers vagy alig fott 
kaposztanak es utalom a fottet. A tavolkelet stir-fry stilus kivalo 
ehhez, vagy NAGYON rovid parolas.			R

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS